gallery/9fd12148867308520d2080b1c5dac038.lock

Olemme Suomalainen perheyritys ja vahva tekijä kun kyseessä on kiinteistön peruskorjaus. Tuemme vuosittain yhteisöjä jotka auttavat ikääntyvän sukupolven hyvinvointia.

 

Putkiremontteja on tehty pääkaupunkiseudulla kymmenien vuosien ajan ja tehokkaan toteuttamisen osalta on ollut ongelmia. Näkemyksemme mukaan aikatauluohjelmia on yritetty siirtää linjasaneeraus kohteisiin osin onnistumatta, ongelma on tullut viimeistään esiin osaamattoman työnjohdon osalta.

 

Olemme asiakaslähtöinen toimija ja omaamme yli 20 vuoden kokemuksen linjasaneerauksista, tiedämme miten taloyhtiölle rakennetaan toimiva aikataulu niin että lopputulos on laadun ja toteuttamisen osalta tilaajalle kustannustehokkain. Vahva osaamisemme on rakennus- ja lvi-teknisten töiden toteuttaminen, osaava työnjohto ja vahva kokemuksemme pääurakointiin ja projektijohtamiseen linjasaneeraushankkeissa. Toimintatapaamme on kehitetty niin että taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän työtaakkaa on kevennetty. Osakkaille ja asukkaille, hallitukselle ja valvontaorganisaatiolle tiedottaminen on urakoitsijan yksi tärkein tehtävä, kaikkien osapuolien tulee olla ajantasaisesti tiedotettu työmaan tilanteesta. Meille on tärkeää olla tavoitettavissa, vastaamme yhteydenottoihin välittömästi, unohtamatta osakkaita ja asukkaita jotka asuvat muualla kuin työn alla olevassa kiinteistössä. 
 

Me uskomme vaivattomaan urakan läpiviemiseen, vahvuutemme on projektijohdossa ja osaavissa tekijöissä. Optimoimme aina kohteeseen soveltuvan aikataulun, jolloin mahdollistamme kustannussäästöjä suoraan osakkaille. Tarjoamme osakkaille valmiita paketteja huoneiston peruskunnostamiseen, putkiremontin yhteydessä on hyvä hetki toteuttaa pieni tai suurempi remontti vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Yritys

Vahvuutemme on projektijohdossa ja osaavissa tekijöissä
gallery/273318-p5msvx-477aa