gallery/9fd12148867308520d2080b1c5dac038.lock

Palvelumme

Linjasaneeraukset

Suoritamme linjasaneeraukset eri menetelmin, talotekniikka palvelumme kattaa kaikki talotekniikan rakennuttamistehtävät. Lisäksi palvelumme sisältää maanrakennustyöt, vahinko saneeraukset, taloyhtiön saunaosaston peruskorjaukset, porrashuoneiden kunnostamiset.

 

Uskomme vaivattomaan urakan läpiviemiseen, vahvuutemme on projektijohdossa ja osaavissa tekijöissä. Optimoimme aina kohteeseen soveltuvan aikataulun, jolloin mahdollistamme kustannussäästöjä suoraan osakkaille. Tarjoamme osakkaille valmiita paketteja huoneiston peruskunnostamiseen, putkiremontin yhteydessä on hyvä hetki toteuttaa pieni tai suurempi remontti vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

gallery/samson-duborg-rankin-91091-unsplash
gallery/bcgr

Toimintatapamme

Kehitämme uusia työmenetelmiä niin että läpimenoajat nopeutuvat laadun kanssa käsikädessä. Loppukäyttäjä näkee uuden tyylikkään kylpyhuoneen mutta asennustyön laatu myös peitetyissä rakenteissa on ensiluokkaista. Hankkeen valvojat tarkastaa asennuksia työmaakäynneillä mutta he eivät ole päivittäin työmaalla. Olemme vieneet tarkastusasiakirjat entistä yksityiskohtaisemmiksi, dokumentoimme valokuvin asennukset ja loppu dokumentaatio luovutetaan tilaajalle hankkeen päätyttyä. 

 

Yhteistyö on avainsana, kun hanketta viedään eteenpäin. Olemme tiimipelaaja ja arvostamme hyvää ja mutkatonta yhteistyötä kaikkien osapuolten kesken. 
Kierrätämme rakennusjätteet, olemme sopineet yhteistyökumppanimme kanssa pelisäännöt, kuinka toimitaan. Tuemme kestävää kehitystä.